Dogman-sarjan karstoissa ja kammoissa voittaa laatu niiden hinnan, näillä saa Bolognesen turkin hoidettua takuttomaksi sekä ne ovat käytössä mukavia ja kestäviä.

Käteensopiva, erittäin joustava, kaksipuolinen karsta, Flexible double slicker brush. Keskipitkän, pitkän ja kiharan turkin harjaamiseen sekä takkujen selvittämiseen. Suunniteltu vähentämään turkin kulumista ja olemaan hellävarainen sekä lemmikille että omistajan ranteille. Karstoja on kahta kokoa S ja L, L-koko sopii hyvin vartalon karvaan kun taas S-koko on kätevä tassujen, korvanalusten, kaulan ja kainaloiden takkujen karstaukseen.


Comb with rotating teeth, karkeapiikkinen kampa pyörivillä piikeillä. Sopii irtokarvojen poistamiseen ja pienten takkujen selvittämiseen pitkästä ja kiharasta turkista. Pyörivien piikkien ansiosta kampa liukuu helpommin turkin läpi tehden kampaamisen hellävaraisemmaksi eläimelle ja helpottaen takkujen selvittämistä. Säästää myös hoitajan ranteita. Pyöristetyt piikit tekevät harjaamisen lemmikille miellyttäväksi.Tämä “naamakampa”, Face & finishing comb, on 4cm kampaosaa + 10cm käsiosaa = 14cm kokoinen minikampa kaikenlaisille koirien turkeille. Tiheiden piikkien ja pienen koon ansiosta kampa sopii erinomaisesti kasvojen, korvien ja tassujen kampaamiseen. Tämä kampa kulkee kätevästi mukana, sillä saa myös helposti pois turkkiin takertuneet ohdakkeet ja tahmaiset siemenkodat ,ilman tätä tehokampaa emme lähde kotoa!