Lähtölaskenta synnytykseen on alkanut, Lucyn pentujen odotetaan syntyvän viikon lopulla. Tämä tiineys on ollut liian täydellinen ollakseen totta, toivon joka solullani että tämä jatkuu näin loppuun asti. Olenkin epäröinyt hehkuttaa tätä onnea, sillä aina tuntuu ettei näin voi jatkua kokoaikaa loppuun asti, mutta pitää se onnikin näyttää ja ottaa vastaan kaikki mitä vastaan tulee. Tämä pentue tulee olemaan ensimmäinen oman kasvatin synnyttämä eli toisen polven Bolocanis-pentue ja siksi niin erityinen. Lucy itse syntyi maailmaan sänkyni vieressä olevaan pentulaatikkoon, ja nyt hän saa synnyttää omat pentunsa samaan petiin jossa itsekin syntyi A-pentueen kolmantena ihanuutena.

Lucy oksitosiini-huuruissaan tuhisee tyytyväisyyttä ja rakastaa massussa hellittelyä. Lucylle ennen niin tärkeä lehmälelu on menettänyt merkityksensä, sillä Lucy tietää että oikeita hoivattavia on omassa masussa odottamassa.