Vuosi 2018 on ollut meille hyvin antelias ja suurella kiitollisuudella taas muistelemme tätä vuotta ennen kuin suuntaamme katseemme odottaen kohti tulevaa.
Lakun kanssa saimme nauttia suuren saavutuksen riemua kun Laku valmistui Hypokoiraksi, omistajan ylpeys on rakkauden täytteistä, kuinka upea voi koirakon suhde parhaimmillaan olla ja koemme suurta kiitollisuutta kaikesta tästä.
Kaksi Bolocanis-Muotovaliota Lucy ja Laku saivat tuntemaan kasvattajassa aivan uusia tuntemuksia, Lakun valioiduttua viidennessä koiranäyttelyssään, ja ilo oli ylimmillään kun kaksoset saivat yhdessä sertinsä kasaan samassa näyttelyssä.Bolocanis E-pentue syntyi.
Laumamme kasvoi ihanalla Edenillä.
Lucy ja Laku täyttivät 2 vuotta.
Bolocanis F-pentue syntyi isänään rakas Lakuni.
Lucy synnytti toisen polven Bolocanis G-pentueen ja jatkoi loistavaa äitikoiran ominaisuutta.
Lumi täytti 6 vuotta.
Saimme hienoja terveyslausuntoja myös PRA-prcd geenitestin osalta N/N tuloksin.
Luna täytti 5 vuotta.
Toivotamme mitä ihaninta vuotta kaikille, elämästä kiittäen, olkoon se täynnä kaikkea hyvää mistä unelmoimme ja että saisimme elää terveinä, rakkauden ja rauhan vallitessa maailmassa ja ihmisten sydämissä!